Sydanr Arkadaşlar malesef hemeroid problemiyle kArşı karşıyayım. Çok afedersiniz küçük Küçük şişlikler dışarı doğru fırlamış durumda. Doktoruma henüz soramadım haftaya kontrolüm var. O vakte kadar evde yapılabilecek birazda olsa rahatlayabileceğim birşey var mı 😢
Esmur_tnt Sydanr bende de var aynı problem. Procto-glyvenol diye bir krem var önceden de kullanıyordum şimdi yine yaşayınca doktoruma sordum kullanabilirsin dedi siz de eğer arayıp sorma ihtimaliniz varsa sorun isterseniz. Bir de burada arkadaşlar zeytinyağıyla masaj yaparak sürmeyi önermişlerdi ama ben denemedim krem sürünce. Forumda aratın isterseniz
Busraklc01 Sydanr bende aynı durumdayım tek çözüm zeytinyağı. Doktora gidene kadar hafif zeytinyağı sür mutlaka
Ege-neslihan Bence doktora gitmelisin benimde vardı hamile olmadan önce sonra geçti çok kabız olunca oluyor yediklerine dikkat etmen lazm tabi doktorda ilaç vermişti ama hamilelikte naparlar bilmyorum
T-06123 Sıcak suya oturma banyosu yap, anestol pomad kullanabilirsin , hoşaf sulu ve yumuşak gıdalar ye hamilelikte hemoroide çok fazla işlem yapamıyorlar çokça su iç geçmiş olsun