Melmel35 MinnakLiva normal doğum olursa Allah kolaylık versin çatına diyorum tek edebileceğim dua bu sanırım 😂😂😂
MinnakLiva Melmel35 Amin bende o kısmı düşünüyorum bu çocuğu doğurursam hayatta herşeyi başarırım 🤣🤣🤣
Dilos1645 Ellosluk çamaşır pijama gecelik satan bi dükkandan aldım gerçekten bizim ülkemizde hemen fiyat katlıyo lohusa hamile adı eklenince fiyatlar artıyo mesela gelin ayakkabısı almaya kalksan 200/300 tl beyaz topuklu almaya kalksan 100/200 😂
Melmel35 MinnakLiva benim bacak boyu uzun gittiği için doğum tarihi hep 5 ağustos gösteriyor ama sat’a göre 28+4 şu an, sen tam kaçsın 😂
Nisaybebek Sweetmerve nasipse agustos sonu eylül basi gibi dogumum olacak heyecan var birazda dogum korkusu cok degil ama en cokta bebegimi merak ediyorum insallah rabbim kolaylikka ve sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
RuzgarsMommy Vallaa kızlar önümüzde bi Haziran bi Temmuz kaldı bütün kışı bitirdik ne çabuk geçti gibi geliyor şimdi Hazirliklara devam eksikleri tamamlıyoruz Benim de şuan ağustos un 7si 8i gibi görünüyor
MiNNAKIM02 RuzgarsMommy kesinlikle şuan 28. Haftadaym bakyorum yani hemen hemen 7 aylık olmuşum ve ben daha 3 ay varmış gibi diyorum ne 3 ü ne 5 i 2 ay kalmış çok hızlı geciyo zamancokkk
RuzgarsMommy MiNNAKIM02 hahahha aynen yaa valla son 3 ay falan diyordum hep esin uyardi ne 3 ü surda 2 ay kaldi tutuştum biraz :))
Prenslerinannesi00 Sweetmerve 1 Ağustos inşallah 🥰 bu Arada sezeryan için isteğe bağlı tam zamanında 40 41 haftada tercih edebilirmiyiz isteğe bağlı.