Pamuuk endişeden ziyade insan yaşayanlardan fikir almak istiyor tabii.aynı duyguları, heyecanları,endişeleri ben de yaşadım 3 ay önce.üstelik 3.seseryanımı olacaktım.beni heyecanladıran,endişe ettiren 11 sene sonra tekrar evde bir bebek sesi olmasıydı,doğum anında onu görmek ne bileyim heyecan veriyordu bana. O kadar müthiş bir an ki rabbim herkese nasip etsin.bir de iki doğumda hiç bişey kalmamıştı aklımda biri zaten geneldi. cahillik te vardı 19 ve 20 yaşında anne olmuştum. tabiri caizse sanki ilk bebeğimizdi 3 numara 😂eşimle.(ikinci çocukta askerdeydi eşim)ben ameliyatta bebeğimle tentene temas olana kadar her dakikasını hatırlıyorum.sonrasında hıçkıra hıçkıra ağlamıştım ve sakinleştirci verdikleri için hayal meyal aklımda (ben istedim,zaten bebeği bakım odasına götürdüler üst baş giydirmek için ben odaya geçene kadar orda kalacağını söyleyince ben göreceğimi gördüm mantığı ile yapın dedim çünkü resmen titriyordum nasıl hıçkırıyorum ama😍)kapıda ayrı bi heyacan .12 yaşında yaşında kızım,11 yaşın da oğlum,eşim ,annem babam kayınvalidem,eltim kaynım ,kardeşlerim düşün yani hepsindeki heyecanı.eltim diyor ki abla sanki 13 yıldır hiç çocuğunuz olmamış gibi kızın ve kocan oturdu ağladı bebek gelince .benim peşime gelmiş ama inan hiç hatırlamıyorum.hatırladığım ilk an odanın birden kalabalık olması ve hemşirenin bebek emzirmede yardımcı olmasıydı.an be an hep fotoğraflamışlar sağ olsun eltim ve kız kardeşim..ayılınca bunları ne zaman çektiniz dedim😂😂😂.