Havagul 16+2 haftalık gebeyim kızlar çatlak kremi kullanmaya ne zaman başladınız ve hangi marka kullandınız yazarmısınız 🤗
TugceBahadir Havagul hamileliğimi öğrendiğim günden beri kullanıyorum çünkü çaylamaya çok müsait bi vücudum var erken önlem almak istedim her sabah kantoran yağı ve yatmadan önce lierac çatlak jeli 24. Haftadayım henüz oluşmadı 😇
Pnryksl06 Havagul Bende sinozdan aldım 2 gündür kullanıyorum 23 haftalığım geç başladım kullanmaya ama hiç çatlağım olmadı şimdiye kadar
Zeynepekr Havagul Bebe yağı kullanıyordum ama daha doğal içerikli Palmer’s ten sipariş verdim kakao yağı ve mineraller var içinde fiyat olarakta çok uygun . Burda başka bir postta çok pahalı kremlerin bile çatlamanın önüne geçemediğini yazmışlardı o yüzden gerek olmadığını düşünüyorum. Bide doğal Hindistan cevizi yağı ikisini dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum
Mom47 Lierac kullanıyorum ben, 17.haftamda başladım kullanmaya aynı zamanda aktaran yağlar aldım, 22.haftamdayım şimdiden sonra yağları karıştırıp kullancam Lierac ile birlikte
Deletedmom399 Havagul benim doktorum tüylenme yapar olanları arttırır dedi badem yagi için. Kullanmadan bi araştırın isterseniz ☺
CANSSS588 Dlmm canım selam. bende lierac aldım ama bana hiç nem vermıyor giibi geldi. sürüyorum 2 3 saat sonra tekrar kaşınmya soyumaya başlıyor göbegim. sen memnunmusn
muhanneozge Bende 14. Haftada yavaştan sadece Hindistan cevizi yağıyla başladım. 16. Haftam bitmek üzere hindistan cevizini bacaklarıma ve basenlere uyguluyorum. Bio-oili de göğüs ve karnıma. 5. Aydan sonra liearec a başlamayı düşünüyorum. Göğüs için de son ay badger göğüs krem.
muhanneozge Bir kaç eczane sitesi var karşılaştırma yapın. Trendyol, kırmızıbeyaz eczanem, dermoeczanem, madame 10 sitelerinden kargo dahil araştırın hangisi uygunsa