Mercannn1 Merhaba anne adayları Ovulasyon testi ile gebelik öğrenen varmı aranızda yardımcı olur musunuz ?
Tuba704 Mercannn1 çift ciZgi gebelikte daha belirgin oluyor ben gene kaldığımda evde ovul testi olduğundan onunla yapmıştım ama yüzde yüz bir sonuç vermez çok silik bir çizgi ümitlendirmek istemem gebelik testi yap ki üzülmeyesin ovulasyon her şekilde ikinci cizgiyi gösteriyor zaten
merry8y Mercannn1 bir sitede hamileyken ovulasyon testinin pozitif çıktıgını duymuştum. evde kalan1 tane vardı hamileliğimin ilk zamanlarında denedim pozitif çıktı 🙈 predictor ovulasyon testiydi
Glshsn16 Kasık agrimdan şüphelendim gebelik testi yoktu evde adetime 2 gun kala tekrar ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti. Adetim gecti gebelik testi yaptim suan 5+2 hamileyim 🤰👼
Mercannn1 Glshsn16 ayy hadi insallah benimde 6 gün kaldı ilk zamanlar koyuydu siliklesmeye başladı bugün yaptım biraz daha digerlerine göre koyu sankim ❣💃🏻
tubakumsal Benimde hamilelik şüphem var adet olmadım ve 3 gündür kaşıklarım çok ağrıyo eşimde yanlışlıkla ovulasyon testi almış onla yaptım ama bişey çıkmadı dogrumudur sizce kizlar🙄
tubakumsal Mercannn1 6 gün geçdi tabi ben dün yaptım ovulasyon testini negatifti eşim yanlış almış yani bugün normal test yapcam😍😊
Frida Ben de öyle gebelik testi yaptıktan sonra yani pozitifi gördükten sonra evde kalan ovulasyon testini yapmıştım pozitif çıkmıştı. Fotografları var ama ne yazık ki atamıyorum 😊