mysweetbaby ilk randevum 1 mayısta gittim. Sonra dr bana kan tahlili yapmamı ve sonucunu kendisine atmamı , bana gün verip tekrar çağıracağını söyledi. 4 mayısta tahlili kendisine gönderdim ve bana Çarşamba yada cuma gelebilirsiniz diye cevap yazdı. Bende cuma gidebildim. Sonra hasta kayıttaki kızlar ; randevusuz gelmişsiniz dediler. Bende; bakın ben randevu alınacağını bilmiyordum, dr bana mesaj atınca direkt geliniyor diye düşündüm dedim. Dr ne zaman mesaj attı diye sordular pazartesi dedi , o zaman randevu almaya çalışsaydınız zaten bulamazdınız diye salak saçma şeyler söylediler. Size kayıt açarsak beklemek zorunda kalırsınız. E zaten ben kendi randevum için geldiğimde 2 saat beklemişim, sanki randevulu gelince beklenmiyor…. neyse kayıt açtılar kapışa bekliyoruz sonra dr odasından bir hasta çıktı kapı yarı acıktı dr asistanına birley söyledi ve hızla çıktı gitti… asistan geldi randevu almadığınız için dr hanım kaydınızı iptal etti pazartesi randevu alıp gelsinler dedi, dedi. Ben söyle bir bakınca gerekli itirazınızı hasta haklarına yapabilirsiniz dedi. Tabi ki sinirlendik şikayetimizi de ettik. Hasta haklarından konuştuğum bayan çok öZür diledi. Dr normalde randevusuz bakardı ama yoğundu muhakkak öyle dedi tarzında birşeyler söylediler. Ki ilk randevumuza gittiğimiz gün kendi soyadında bir bayanın tahlil sonuçlarına randevusuz baktığına şahit olduk. Eve geldim çok üzüldüm sinirlendim tavırlarından dolayı. Çok ağladım. Benim gözümde dr un güvenirliliğini kalmadığı için oraya gitmekten vazgeçtik. Ne o dr ne de orda başka dr tercih etmedik. Zaten hastaneye girişimizde kimse karşılamıyordu. Nereye geldiniz yardımı olalım yada ateşinize bakalım diyen yoktu. Elimizi kolumuzu sallaya sallaya girdik. Eşim bu durumlardan da rahatsız oldu. Maddi anlamda da 220 TL olan muayene ücretine 85 TL falan veriyorduk. Eşimin çalıştığı kurumla anlaşmaları vardı diye. Ordan da bir katına uğradık. Sonra tavsiye üzerine medipol e gittik. 230 TL muayene ücreti verdik ama olsun dr çok ilgilendi ve içim çok rahatladı . Medical parkta Neslihan hanımdı dr