Cokmucokbilmisimne Sun aa gece doğumlarında falan nöbetçi doktor giriyormuş ya o yüzden sordum içimde gece doğurcakmışım gibi bir his varda 😁
Alptugunannesi Annekuzusu23 çok tatlı bi kadın ne sorsanız cevaplıyor rahatlatıyor tavsiye ederim tabi
Aysenurcatikkaya Esraalparslan bende Ataşehir Avicenna Sibel hanıma gidiyorum 2. Doğumum olacak nasipse çok seviyorum kendisini çok ilgili ☺️
Esraalparslan Aysenurcatikkaya sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Gerçekten alanında çok iyi ve en önemlisi çok güler yüzlü 😊
Ayyucebanu Eymen-s normal doğum 1700 zorunlu sez. 2200 epidural +500 spinal +1000 isteğe bağlı sez. 4000 bunların içinde bebeğin bir hafta sonraki ilk tetkikleri kontrolleri dahil :) normal günlerde de muayene için 100₺ ödüyorum
Esragg Sun peki bu 1300 e sadece doğummu dahil yani çocuğun ilk muyenesi falan da dahilmş acaba hayrlı oldun bu arada 🥰
EbruMyc Bebeannesi benim gittiğim doktorda orayla bide hospital türk le anlaşmalı ikisini de bilmiyorum hastane nasıl memnun kaldınız mi
Bebeannesi EbruMyc bizim bütün ailedeki kadınlar orada doğum yaptı hiçbirinden herhangi bir şikayet duymadım varsa da bize rastlamadı ben de henüz doğum yapmadım ama şu anlık hiç bir sıkıntı göremiyorum
Kbrkrtt Bebeannesi mayısın sonunda yani bu aralar çağırmıştı ama ben izmitten geliyorum o yüzden gidemicem sanırım 😑