Yildizsevgi Bayanlar depend kilot bez fiyatlari bana baya bi fazla gibi geldi daha uygun fiyatlı bi marka kullanan yokmu önerebileceğiniz
edatmr Yildizsevgi başka bilmiyorum ama yeni doğum yaptım rahatlık olarak da sızdırmazlık olarak da başarılı bir ürün değer👍
Gamzedngdn Yildizsevgi bana da pahalı geldi ama herkes çok memnun kalmış zaten 1 paket yetiyor diye bir kerelik aldım kuzum 🌺
ozgeya Yildizsevgi canped’inkini kullandım ben,aynı külot şeklinde olanı.çok da memnun kaldım.ama fiyat konusunda farkı var mı bilmiyorum.depend Migros’ta indirimliydi bu arada.
Baby216 Yildizsevgi canbebe nin var fiyatı da uygun tavsiye ederim. Ben iki markayı da kullandım sıkıntı yok. Canbebe genelde her markette satılıyor
Yildizsevgi ozgeya evet migrosta gördüm ama sadece online satisa ozel yapmislar ve 100 lira alisveris yapmani istiyor o dagereksiz geldi ama canpede bi bakiyim tesekkur ederim🤗
ozgeya Yildizsevgi olabilir bölgeye göre değişiyordur☺️ Ama ben canped’tem iki paket kullandım çok da memnun kaldım,o her yerde satılıyor genelde.