Esra_42 Ayy masallahh hepinizin ne kadar az kalmis :)) oyy bende daha cok ama hemen dogurmak istiyom gunler gecmiyorrrr son 122 :(
Fuzuli Esra_42 bende de durum aynı son 117 ama bu sıcak havalar fena yaptı beni mide ekşimesi Yanması gibi tuhaf bişey yaşıyorum çok şişiyorum el ayak.
Dilberim Fuzuli valla benimde çok zor.geciyor ellerim ayaklarım şişti sabaha kadar uyuyamiyorum ellerim açıyor karıncalanıyor uykusuzluk çekiyorum daha simdiden🥺
Esra_42 Fuzuli aynen hic sorma bende öluyorum cok fazla sicak ve bunaliyom ..bu aralar benimde ayaklarimda sisme oluyor ama aksamlari sadece cok ilginc :))
AybarsMomy Sinem_ss evet 33+2 yiz bugün ☺️ hiç bağlandım daha 35.haftada gel nstye bağlıcam dedi doktorum
Degisken Son 60 ama bence 15 ..20 gün erken gelcek .hatta ben her an bekliyorum:)çıkmak istiyor resmen içerden
Dilberim Degisken hayırlısı inşallah canım benim benimki.hala dönmedi 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım döndü mü.diye🙏🤣
Milann Dilberim 79 günümüz kaldı 50 lere düşermiyim acaba 😍 bir an önce zaman geçsin istiyorum saydığım içinn günleri zaman geçmiyor 😤
Milann Dilberim geçsin bir an önce ilk yarı geçmek bilmedi benim için şuan ki yarı biraz daha hızlı geçiyor gibi yada bu aralar iş evle uğraşıyorum diye