Elifffatih Kardelenyigit bacım arka arkaya hamile kalınca 2. De bunlari istemsiz sürekli yapıyorsun 😂
Kardelenyigit Tumurcuq rica ederim kuzum ne demek birebir bunu açtı gösterdi doktorum bu arada cinsel ilişkiyide önermişti aklının bi köşesinde bulunsun eşim benim panik atak hastası ona bunu yaptırmak zor 😂🤣ama o videoda ki hareketleri yapıyorum
Tumurcuq Kardelenyigit cinsel ilişki biraz zir..cunki ben anemlerdeym iki aydir😂 ama o haremetleri yaparm şimdi
eymenhumeyra Tumurcuq 11 ay olcak 2.yi dogum yapali kirmizi geldi benim muayene edince eline dogumumda bi kac saate olmustu zaten 37+3 de benim sanciyla gitmistim
eymenhumeyra Kolaylastirmak istiyosan ya temizlik yap egil kalk yer sil😊 yada merdiven in cik 2 serli ilik dusa gir belden asagina ozellikle tut kolay dogum dilerim insallah saglikla
Tumurcuq eymenhumeyra cok saol canim dediklerin garika ama bi problem var…dünden beri sol bobreyim cok ama cok ariyor nedendir acaba😖
eymenhumeyra Tumurcuq valla canim haftan ileri artik organlar napsin 😊 baskimi yapiyo yada suyu azmi iciyosun doktoruna bi danis