senemyavas Kızlar merhaba 🙌 MANİSA merkezde kim hangi hastanede, hangi doktora, hangi doğum şeklinde, ne kadara doğum yapacaksınız? Bilgi paylaşımı yapalım mı hem doktor tavsiyesi hemde fiyat karşılaştırması yapalım 😊
Yeloturko senemyavas vallahi canım ben manisalıyım ama doğuda yaşıyorum Doğum içim Manisa’ya gelicem inşallah Hakan Çelik yada ömer Dündar da olucak bakalım hayırlısı Hakan Çelik bildiğim kadarıyla 2bin tl hastane olarak veriliyor. Ömer dündar 3500 tl geçen sene bu sene ne olmuştur bilmem
Hilal93 senemyavas özel grandmedical de Nahit beyde yapacağım ikinci hamileliğim bu ilkini devlette yapmıştım anam ağladı daha da gitmem doğum konusunda özel 😊
ozgeya senemyavas Manisada yaşayan var ama Manisa’da değil İzmir’de doğum yaptım😁 Grandmedical’de Hakan Çelik’i ve Özel muayanehanesi olan Özgür Atlı’yı çok önermişlerdi o zaman bana.
senemyavas ozgeya bu şartlarda İzmir zor 😬 kendi doktorumdan çok memnundum şehir hastanesindeydi ama marttan beri ulaşamıyorum doktora 😪 büyük ihtimalle grand da olacak ☹️
hande2018 Merhaba Manisa özel 8 Eylül hastanesinde Doğum yapmıştım 2 yıl önce doktorumdan çok memnundum ama hastane çok kötü temizlik hijyen hiç yok o yüzden orayı hiç tavsiye etmem
ozgeya senemyavas Bu hastalık girince tabi şartlar değişti.Grand’ta hakan çelik’te doğum yapan yakınlarım çok memnun kaldılar.ona bakabilirsiniz.
Mrv3dmr Grandmadical Hakan Çelik’e doğum yaptıran var mı acaba? Suan fiyatları merak ediyorum açıkcası.
senemyavas Mrv3dmr bende güncel fiyatları çok merak ediyorum.. Hakan beyi de öneren çok var bakalımm 😊
Mrv3dmr ozgeya Benim arkadaşım ebe. Bundan yıllar önce Hakan Bey Devlet’te çalışıyormuş. O zamanlar Hakan Bey ile doğuma girme fırsatı çok olmuş. Teknikleri vs çok başarılı olduğunu söylüyor. Arkadaşıma güvenerek tercihimi Hakan Bey’den yana kullanacağım galiba :)
senemyavas __birafitap__ öyle mi dersin 😂 inşallah tez zamanda görüşürsünüz annenle🌺 Ama her yerde ulaşım serbest olur Manisada olmaz. İnsanlar hep sokakta vaka sayısı burda sürekli artış gösteriyo 😬
senemyavas __birafitap__ en büyük korkumuz bu zaten 😢 ya sevdiklerimize bişey olursa.. bunca insan nasıl bu kadar sorumsuz cahil olabiliyor anlamıyorum 😪