123abc ilayecemom kaç bin lira istiyor doğuma memoriel en son 5 bin normal 7 bin sezeryan demişlerdi aynı mi bir doğuma o kadar vermek bilmiyorum 😂😂
Minikkusum_ Sultan hastanesinde doğum yapan varmı acaba ya odalarını merak ediyorum gitsem gorebilirmiyim ki
Ravza_Betul21 Minikkusum_ Ablam 3 sene önce orda sezeryanla doğum yapmıştı odaları tek kişilik fena değil temizliği falan ama normal doğuma doktorlar girmiyor ebeler yaptırıyor doğumu aksi bir durumda doktor geliyormuş ücreti diğer özel hastanelere göre çok iyi ama çok kalabalık bir hastane devlet hastanesi gibi o yüzden pek beğenmiyorum ben
Ravza_Betul21 Bende Diyarbakır’da yım Genesiste Seval hanıma gidiyorum doğum ücreti 2000 demişti bana ve sezeryan doğumla normal doğum ücreti aynı dedi sadece mesai saatleri dışında gelip kendi doktorunu istersen ekstra ücret ödeniyor dedi
Minikkusum_ Ravza_Betul21 aynen çok fazla kalabalık ya doğum katını çok merak ediyordum odalarını falan eğerler zaten bildiğin köpek anı azalıyorlar resmen
123abc ilayecemom onda bence kesin bir yanlışlık var çünkü ark yeni doğum yaptı memoriel de epidural oldu 6 ti Ya oldu
Minikkusum_ Gkc2144 demi biri yazmış odaları temiz değil falan bide benim ordaki ebelerden korkum var geçen gün de post açmıştım zaten doktorumu çok seviyorum ama o hasatneddn kimse memnun değil bağlarda hangi doktoru tavsiye edersiniz
Gkc2144 Minikkusum_ bağlar Suat ve selami beyi öneriyorlar canım sultan hastanesi çok kalabalık temiz değil odaları kötü Doğum bölümü de kötü diyorlar Suriyeli doktor çalıştırılıyor bence tercih etme
Gkc2144 Minikkusum_ hakan da var oda iyi diyorlar Yücel bey var yılların doktoru ama artık o çok yaşlandı kimse önermiyor
Minikkusum_ Gkc2144 bende gebeligimin basından beri sultana gidiyorum gidip orda nst ye girmeseydim bilmeyecektim gerçekten doğum orda yapacaktım ebeler insani azarliyordu ayrıca yatakları gördüm hiç düzenli temiz değildi bağlara selami beye bir kere gitmiştim iyi bi doktordu bidaha gitmedim doğumu ne kadar acaba
Gkc2144 Minikkusum_ ücretti bilmiyorum ama doktorlar indirim yapıyor istersen bir öğren ama sultan iyi bir hastane değil
Minikkusum_ Gkc2144 sadece doktorumdan memnunum zaten sultanda onun dışında önerilecek bi yani yok aynen
Minikkusum_ Gkc2144 anladım bende selami hocaya gitmiştim baya ilgiliydi doğum yaklaştı artık 34 haftadayım tekrar bağlara gidecem o zaman orda ki doğum ücretini de öğreneyim