Zuhree Adetime 1gun var bugun kan testi yaptirdim 0.100 cikdi sonuc boyle olub artim olan varmi kizlar?
alkilic Zuhree ocak ayında bende aynı şeyi yaşadım 15 gün adetim gecikmişti kesin hamileyim diye düşünerek kan vermiştim sonuç kısmında <0,100 yazıyordu doktoru aradığımda gelin görüşelim demişti gittiğimde de gebelik olmadığını söylediler
Zuhree Rabia95 bende oyle dusunuyorum ama bazi kizlar yazmish once 0.100 cikti adetden 10 gun sonra artim oldu
alkilic Zuhree evet 13 haftalık gebeyim ocak ayına kadar da ben hiç adet düzensizliği yaşamamıştım ama ocaktan sonra şubat ayında da aynı şekilde 10 gün kadar geciktim 2 ay düzensiz oldu 3.ayda gebe olduğumu öğrendim nasip yani siz istediğinizde değil Rabbim istediğinde oluyor hayırlısı olsun hakkınızda
Pnrr06 Zuhree Canım ben aralıkta adetten 1 hafta önce kan testi verdim 0.100 cıktı değerim gebelik yok diye aldırış etmedim adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım hafif silik cıktı tekrar kan testi verdim 370 olmuş değerim tesadüf mü bilemem tabi
Dilanidem alkilic bnde şubatta 5 gün geciktim mart ayında 1 gün geçti nisanda da hamile olduğumu öğrendim
GizemBeidokhti 10,00 ın altında çıkan gebelik sayılmıyor zaten canım ya :( yeterli bir miktar değil, ilaç ve hormonal seylerden de cıkmış olabilir
Dilanidem alkilic o kadar üzücü bi durum ki hala saniye olsun aklımdan çıkmıyo nasip olmadı ama üzülmemek elimde değil