Tatlis edatmr çok iyi yapmışsın canım..tabiki sağlıklı bir şekilde olacaksa normal doğum isteriz..ama komplike durum gelişmişse sezaryen gerekiyorsa mecburen yaptircaz
Tatlis Miragee sevdiği hastalar derken canım neye göre seviyor 😃bide doğum sezaryen olmazsa ani gelişen bir olay.. gittiğiniz de.devlet hastanesinde doktorunuz olmayacaktir kim denk gelirse o doktor mu yaptircak doğumu
Miragee Tatlis yok kız merhametli özellikle sizin için geliyorum de yarı yolda bırakmıyor benim için pazar günü bile geldiği oldu
Tatlis Sevcandumaan ben bide şeyi sorrmak istiyorum doğum ani gelişen bir olay özele gidince doktorunuza haber veriyorsunuz o geliyor doğuma…ama devlette hangisi denk gelirse o doktor yaptırıyor değil mi?
Sevcandumaan Tatlis acil durumlarda nöbetçi doktor kimse o yaptırıyormuş sezeryanı . Ama normal doğumda kendi doktorumuz ile iletişime geçiyorlarmış ve doktor kendisi geliyormuş diye duymuştum
Asel12 Nesrin54 hadi ya şuan dahada pişman oldum medarda yaptığım için ama kuvez bakımından Medar iyiymiş mecbur kaldım resmen
edatmr Ayseer teşekkür ediyorum. Senin bebişin de sağlıkla gelsin inşallah. Öyle böyle evimize geldik çok şükür. İnsan böyle anlarda gerilim yaşamak istemiyor haliyle. İşlerini düzgün yapsalar yetecek😕
Srpmzcn edatmr canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla iyi gunlerde büyüt bebişini. Doktorun demet hanim mıydın. Ben demet hanıma gidiyorum. Amasya da ikamet ettigim icin mecbur corum özele gidiyorum. Biraz korktum açikcası yazıni görunce.
edatmr Srpmzcn evet demet hanım zaten onunla ilgili herhangi bir problem yok doğum anında da herhangi bir problem yok. Ama sonrasında 🙄