Nazliomer Kalp atısı hangi haftalar baslıyor benim 5. Haftam bugün daha kalp atısı başlamamıs dedi doktor
Pcoslubiranne Nazliomer keseyi gördüysen 1 ay sonra git ben 5+3 de keseyi gordüm sorun yoktu 1 ay sonraya randevu verdi doktorum ama ben erken gittim 6+3 de duyamadik 7+3 de duyduk karindan.alttan.baktirirsan 6.Haftada da duyarsın.
deletedmom76 Nazliomer 5 haftalıkken gittim doktora keseyi gördük 7 haftalıkken tekrar gittim çok şükür kalp atışını dinledik 😇 insan sabırsızlanıyo bekledikçe zaman geçmiyo
Aysehatun Nazliomer ben 6.haftada kalp atışını gördük ultrasonda canım böyle bi lamba yanıp sönüyor gibiydi doktorum daha küçük kalbi atıyor ama haftaya duyarız dedi ve 7.haftanın başında duydum canım
Ngulsnzdik Pcoslubiranne bende 6+3 te duyamadim alttanda bakti duyulmadi 1 hafta sonra cagrdi yarin gidecem insallah duyarim.. suan 7+4dum
Nazliomer deletedmom76 evet gercekten sabırsızlanıyorum o sesi duymak için dünyanın en güzel seyi olmalı 🤗❤
Ferahnefes Hafta da kalp atısını gördüm sesini duyabilirz ama bebeğe ısı verildiği için zararlı bakmak isteyen olursa da baktırma dedi ve benimkisi tüp bebek doktor alttan bakıp riske girmek istemiyorum dedi