Elif1613 Kizlar son adet tarihim 18 nisan acaba ne kadarlık hamileyim daha doktora gitme frsatim olmadı viruslerden dolayı programa yazdım son adet tarihimi 4.hafta 4 günlük çıkıyor ama🤔
Deletedmom388 Elif1613 Kan vermediniz mi. Geç dönlenme vs olduysa değişir doktora gidip muane olun ve folikasite başlayın bazı tahlillerde istenecek sizden duruma göre
bebegim_28 Elif1613 program söylüyor zaten 4+3 oluyorsun tabi bazen 3 5 gün fark çıkabilir ultrasonda benim 5 gün önde gidiyo mesela
Elif1613 Deletedmom388 folikasit gebe kalmadan öncede kullandim şimdi daha devam ediyorumda zaten kan verdim tabikide hamileyim haftaya cuma kontrole git dedi hemşire ama doktorlarda tüm dolu
Elif1613 Deletedmom388 ne gibi tahlil isteniyorki benim 3.gebeligimde hep unuttum valla neler vermiştim😁🤭
Deletedmom388 Elif1613 Doğrudur doktorlara randevu bulmak zor.Ama burada bazen yanıltabiliyor bende ilk hamileliğimde hemen yazmıştım 5 haftadaydı doktora gittiğimde 4 haftalık demişti.
bebegim_28 Elif1613 özel imkanın varsa özele git ama en az 2 hafta sonra gidersen daha iyi olur şuan pek bişey görülmez canın sıkılır
Deletedmom388 Elif1613 tam hatırlamıyorum ama 2 sayfa ayrıntılı test istemişti kağıtları duruyor sanırım atmadıysam 4 tüp kan idrar vermiştim.
Elif1613 Deletedmom388 ben adet gunumde test yaptım evde hemen çıktı ikinci çizgi kan verdim ondada çıktı daha gidemedim doktora inşallah gdecemde virüs falanda var
Deletedmom388 Elif1613 Dikkat edin kendinize 🌺🌺 benim ilk gebeliğim kürtajla sonlandı şuan beklemedeyim 🎈🎈