Kullanici1213 Merhaba arkadaslar aranizda oksapar veya clexane tarzi kan sulandirici igne kullanan varmi? Su an kovid tedavisinde kullanildigi icin piyasada bulunmuyor:( bulabileniniz varmi
bebegim_28 Kullanici1213 ben 1 ay oldu alalı uzun zamandır almıyordum 6 kutu almıştım 2 aylık bulunmama durumu var mı varsa stok yapmak lazım antalya da hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
Kullanici1213 bebegim_28 ecza depolarinda bile yokmus cinden geliyormus piyasadakileride hastaneler almis tedavi icin
Mucizemmm07 Kullanici1213 alakası yok oksapar clexan enox hepsinin içeriği aynı doktorlar bile hangisi varsa onu alın diyolar. İstanbul küçükköy de eczaneleri arayıp sorabilirsin belki kargo yoluyla yardımcı olurlar ben ordan almıştım
Aysnrtncy Evet malesef bu aralar sıkıntı bende oturduğum yerdeki tüm eczaneleri aradım bulamadım ümraniye tarafında buldum sağolsun 9 kutu verdi sistem fazla verseydi dahada vericekti ama bunada şükür
Kullanici1213 Aysnrtncy ne kadar bulursak almak lazim ankara devlet hastanesine sordurduk insanlar korona olmamak icin yapiyorlar dedi kanitlanmis birseyde degilmis…ondan eczanelerde tukenmis receteli satilmasi lazim artik