Duyguakinnci HaticeKutlu Ege ismini bugün konuştuk ikimizin de yakınlarımızda var o yüzden vazgeçmek zorunda kaldık, güzel bir isim kısa ve net 😇 sırf çevremize isim beğendiremediğimiz için isim koyamıyoruz bebelerimize 😌
mugealtunoz Duyguakinnci allah nasip ederse 3 hafta icinde dogacak bebegimiz , erkek BULUT koyacağız 😊💙☁
Burcum Duyguakinnci bende ilk atlas düşündüm ama sonra bi kaba geldi tınısı eşimde kıvanç olsun mu dedi ben de çok sevdim şimdi kıvanç koyacağız inşallah😊
Duyguakinnci Burcum 4 aydır Atlas diye sevip bir anda eşim vazgeçince hiç bir ismi beğenmez oldum 😄🤦🏼♀️
Neroizm Duyguakinnci sarp, aras, tunc, emir, pamir, barlas, demir, deren, meriç ve pars isimlerini begeniyorum ben sahsen. Umarim aralarinda begendigin cikar.
Neroizm AycanFb Duyguakinnci bence soyadini zaten senden alacak adini ben koyayim bari diyip ordan girebilirsiniz olaya hahah
AycanFb Neroizm 🤣🤣🤣 evet öyle birşey deniliyor genelde🤣🤣🤣 Anlaşma yaptık ama sağolsun ben koyacam edecem illa diye bi ısrarı yok gene ortak karar olacak😌😌
Ozgeliz Duyguakinnci bende 37 haftalık hamileyim inşallah oğlum olacak bu zamana kadar hep yiğit diye sevdik ama söylenmesi zor ya yiğitin odası yiğitin yatağı yiğitin kıyafeti dilime çok zor geliyor halbuki çok asil biliyorum Emir düşündüm çok çok fazla var Emir ismi eşimin de kuzeninin çocuğunun aldı vazgeçtik şimdi Eymen olsun diyorum kuran da geçiyormuş ve Berat kandilinde doğma ihtimali var sizce bu saydıklarımdan hangisi iyi ya en iyisini istiyoruz o kadar kararsızım ki soy isim de Gül her isim yakışmıyor başına eşimde dedemin adını başa koyacam diyo adı Rıza hayatta Olmaz dedim dedesi kötü vefat edebilir söz verdim diyor üstelik ayzermir dedesi
Mevsen AycanFb Hayır arkadasım ya bidat bisey bu Allah sadece herkesi isimleriyle huzuruna çağıracağı için islami olması daha uygun deniliyor Bu bilgiler vallahi islamı basitleştirmek için abuk subuk yayılan bilgiler
AycanFb Mevsen doğrudur diyoruz ya herkes farklı şeyler söylüyor kulaktan dolma bilgilerle kimimiz hareket ediyoruz aslında aslını kendimiz bizzat araştırmalıyız.
Asunur Bence isim bebekte en önemlisi çok iyi araştırıp koyulmalı kuranda geçmeli ve anlamı güzel olmalı bunlara dikkat edilmeli.
rileyss HaticeKutlu ben de oyle diyenlere büyük küçük farketmeden “fikrini sorduğum zaman söylersin” diyorum 😂😂 herkes bu kız çok aksi diye bulaşmıypr artık bana kafam rahat kimsenin saçma fikirlerine maruz kalmıyorum tavsiye ederim