Ecenaz345 ipeginannesi bebek icin gaye havlu bornoz seti vr ondn al cnm kckken hvluyla kurulrsn yasina grnce fln da bornozunu kullnrsn 0.2 yas olnlardn alblrsn
Tugceonal ipeginannesi ben müslin havlu aldım, bir de zarada pamuklu havlu indirime girmişti ondan aldım kış için .
ipeginannesi Tugceonal müslin havluyu nerden aldınız? Her şeyi internetten aldığımız için dokusunu bilemiyoruz. Bir türlü nerden ne alayım karar veremiyorum
Mkelebek Benim bebis temmuzda dogacak. Muslin ortu ve bir tane havlusu var. Youtubeda izledigim.kadariyla once muslinle islakligini aliyolar sonra havluya sariyolar.
brcaky Trendyoldan aldım ben, aziz bebenin başlıklı havlusu 90×90 ölçüsü yorumları çok güzeldi bence trendyol üzerinden yorumlara bakıp alabilirsiniz zaten memnun kalmazsanız iadesi kolay oluyor
ipeginannesi brcaky iade işiyle uğraşmak istemiyorum bu dönemlerde. O yüzden nokta atışı yapayım istiyorum 😀
molsalkim İlk çocuğumun havlusunu eminönünden almıştım içi mermerşahlı idi çok güzel ve kullanışlı ondan internette bulamadım her havluda suyu emici olmuyo bende araştırmadayım 😟
brcaky ipeginannesi yorumlar güzelde açıkcası bende memnun kaldım, english home ve özdilekten bakabilirsiniz hatta özdilek daha kesin çözüm olur adamlar havlucu sonuçta😂
Zeynep_35 ipeginannesi ben kafasına gecenlerden almıstım onlarla kuruluyorum ıxıne muslın vs koymadım gıc