SeherDere857 Kzlar 38 haftalik gebeyim ve doktor 3500 kilo en az bebegin dedi gecen hafta 2800 gr olan bebek birden nasil boyle oluyor sordugumda bana güven doğru söylüyorum dedi.sizce?fikrinisi sormak istedim
momandboys SeherDere857 doğrudur canım şaşırman çok normal benim de son haftalarımda bebeğim çok hızlı kilo alıyordu hatta usg ve doğumdan sonra bile bebeğin kilosu da farklı olabiliyor benim 37.haftamda bebeğim 3800 idi 38+2 de doğurdum 4100 doğdu
Gizemhande momandboys normal doğum mu oldu acaba bende 35 hafta 4 günlük hamileyim dün acile gittim hafif sancım vardı bebeğin kilosu 3177 Gr çıktı ebe 38 e kadar 1 buçuk kilo daha alır dedi sezeryan mi olur sizce
SeherDere857 momandboys ay bilmiyorum gercekten doguma dair de bisey yok şimdilik normal doğum gözüküyor dedi
momandboys Gizemhande benim sezaryandı canım çatı darlığından dolayı ama 4 kiloya kadar rahatlıkla normal doğum yapabilirsin diye biliyorum tabi çok kilo almamak şartıyla doğumun kolay olur anne kilo alınca normal doğumda zorlaşıyor bu süreçte