ipekcelik ben 22 gün önce 33+3 haftalıkken doğum yaptım. Beklenmedik bi anda oldu.o sabah suyum gelince ağar topar hastaneye gittik. Ben hâlâ doğum olmaz daha çok erken . Yatış olur ama doğum durdurulur diye düşünürken doktorum imkansız 24 saat içinde doğum olacak dedi. Sonrasında sancılarım da artınca iftar saatinde normal doğumla oğlum doğdu. 5 saniye gördüm sadece hemen küveze götürdüler çok zordu . Arkasından baktım kaldım . O gece sabah olmadı diğer odalardan bebek sesleri geliyordu aman benim yanımda karnımda bomboştu. Hastaneden çıkarken de ciğerimide bıraktım eve geldim. Tam 10 gün hiç göstermediler . 10 günden sonra aradılar gelip emzirmeye başlayabilirsiniz diye dünyalar benim oldu. Minnağımı gördüm sonunda ama hiç ilk doğduğu haline benzemiyordu çok değişmiş çok garip bi duyguydu anlatamam. 6 gün daha böyle geçti. Sonunda evimize geldi meleğim. 2300 doğdu haftasına göre iyi sayılırdı kilosu. Eve geleli 5 gün oldu 2480 olmuş. Çok şükür şuanda gayet iyi . Artık minnaklığına gözümüzde alıştı