nisan-23 12454 bence adetin gecikirse yap benimde 24 ü adet belirtileri var bende bel ağrısı sivilce göğüs ağrısı tükendim artık
12454 nisan-23 bende aynı canım o kadar çok sivilce oldu ki yüzümde tek bir sivilce çıkarmazdım stresten mi artık neden ergenliğe yeni girmişim gibi 🤦♀️
Deniz71 12454 benimde yüzüm de çok sivilce oldu bir anda çıkmaya başladı . Ve adetim in üstünden 7 gun gecti
iremgulerr 12454 peceteye minnak bisey geldi daha gelen giden yok kasık ağrısı geçti hafif belimde var sadece ped taktim tertemiz yarina kadar gelmezse eger kan vermeye gidicem canım inşallah umut ettiğim seydir
Deniz71 12454 bende aynı durumdayım insan artık o çift çizgiyi görmek istiyor 😁😁 eşime hamileyim ben bana iyi davran bak üzme beni diyorum artık oda dalgaya vuruyor 😊
nisan-23 Deniz71 7 gün geçtiyse testte çıkar sizin hatta kan verin bence garanti olsun inşa Allah hepimiz beklediğimiz haberleri alırız benim her adet öncesi çıkıyor svilce göğüs ağrısı ve bel ağrısı oluyor
Dlndmr iremgulerr yaa bu bacak ağrısını bi tek ben yaşıyorum sanıyordum. Kasıklarımda bi basınç patlayacak gibi belim falan da öyle ama bu ayak bileklerime kadar vuran ağrıyı anlamadım🤔
iremgulerr Dlndmr ve 1 saat önce lekelenme gibi bisey oldu peçete minnacik bisey geldi..ped taktim tertemiz ve bacak kasik agrim inanilmaz hafifledi belimde birsz var sadece
iremgulerr Dlndmr tek taraflı benim sağımda sadece ve bende hep hamladim vs diye düşündüm biri yazmisti orda gördüm acaba mi dedim. Ama dun gece test yaptim negatif bugunde lekelenme oldu bakalim artık neyse ciksib ortaya kafayi yemeden😂😂