Tugce1803 Deletedmom95 oyy çok minnak geldi ama kız gibi🙈bunda yanılabilirim ama başka usg varsa yine bakarım☺️
yumukeller Serapasel bence erkek. Benimki yusyuvarlakti. Bakmıştım kız yazıyordu kese şeklinde ve kızım olutor. sizinki yaygın benimki ile alakasi hiç yok 😊 sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza
Deletedmom95 Tugce1803 elimizde ki tek ultrason fotosu bu 😓 Yakın zamanda da girmicem hiç. Ama bende kız hissediyorum. Arkadaşlarım da senin kızın olacak öyle geliyo bize falan diyorlar. 🤭🤗
Meleks32 Serapasel benim oğlum yuvarlak baya net şimdi kız dedi doktor baya fasülye atamıyorum ata bilsem resimleri görürdünüz 😁
Tugce1803 Deletedmom95 şimdi usg ye göre Bi hafta ileri Bi hafta geri önemli değil kuzum. Zaten sonradan baktım 8 haftalıkmış🙈
Hilalblc-12 Tugce1803 yok hazıranin ilk haftası gel dedi ozaman 14 haftalık olacaz. Belki söyler ozaman
Tugce1803 Mervegcl https://imgyukle.com/ bu linke tıkla ve resmü yükle yükledikten sonra ikinci linki kopyala buraya yapıştır☺️
Ozlmmoz Serapasel Banada erkek gibi geldi canım Rabbim gönlünden geçeni kucağına almayı nasıp etsin inşallah 😘