Ponciginannesi_ SeHer1909 aynen öyle. Kahvaltıda 2 yumurta kırdım yarım ekmekten biraz fazla yedim o o kadar şişirmez herhalde 😂
Ponciginannesi_ Yanakiscoming doktorun hep tansiyonuma bakıyor hep normal çıkıyor. Hamileliğimin ilk zamanları düşüklük oluyordu. Şimdi tansiyon problemim yok yani galiba. Çünkü 2 haftada 1 gidiyorum artık doktoruma
Tatlis Ponciginannesi_ ben daha önceki haftalarda 1 haftada 3 kg almıştım.. şimdilerde pek tartilmiyorum moralim bozuluyor çünkü 😃
Ponciginannesi_ Cnsuercnnn aynen bakalım haftaya tekrar gidicem. Artık 2 haftada 1 gidiyorum. Çok az kaldııııı 😭
Sinemneset Ponciginannesi_ meyve çok kilo aldırıyor ben 45 kilodan 53 e çıktım 6 ayda bana çok almışsın meyveyi azalt dedi
Jiji-m Wonderanne evet decavit kullaniyorum ben ustelik fazla yemek yemiyorum 26. Haftadayim cok dikkat ediyorum yememe icmeme ekmegide kestim hatta 9 kilo aldm 🙁
Wonderanne Jiji-m decavit ve meyve kilo yapıyormuş bazı insanlarda bende 30+4 oldum 13 14 kilo kadar aldım sanırım neyse bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kilo verilir insaAllah 🤲🏻🌸