Hilal93 Zor oldu ama sanırım içime sindi sonunda 🙃kızımın ismi elisa💕 koymaya karar verdik 😊 kulaga hoş geliyor mu anlamı cennet kapısında bekleyen melek demek 🧚♀️
Aynurr16 Hilal93 mukemmel gercekten hem cok fazla duyulmamis olup hemde anlaminin bu kadar buyuleyici olmasi :)) iki anlamda hem kendi hem ismi 👼 melek
Hilal93 Aynurr16 teşekkürler 😌 evet zor oldu biraz karar vermek 🤦🏻♀️ Allahım içime sindirdi çok şükür 😊
Wonderanne Hilal93 çok güzel masaAllah ismiyle yaşasın Cennet de güzel bir isim kendi adım cennet olmasa kızıma koyardım 🤗🌸
CgdmZtrk Hilal93 canım Elisa ismi araştırılması gereken bi isim diye biliyorum. Güzelce bi araştır anlamı o değil galiba.kesin bilgi değil
Hilal93 CgdmZtrk İnan benim kadar isim araştırılmamıştır burda canım herseyi en ayrı detayına kadar inceledim ama karar verdim anlamı her yer de böyle anne adayının koymasında bir sakınca yokmuş
Betim Hilal93 elisa diye aids testi var bilginiz var mı? Hoş olmamış sanki :-/ esila ismini çok severim ben
tugce0606 Betim bende eski tıbbi laboratuvar cilardanim🤣 o yüzden elisa testini çok yapardık aklıma o geldi gecenlerde bende araştırdım ama dedim herkes benim gibi bu ayrıntıyı düşünmez diye anlamı benimde çok hoşuma gitmişti yoksa