Mrv_huelya Esme1989 canim sonuc cikti Elhamdullilah 6 günde düzenlinartis olmus fakat progesteronum düsük cikti insaAllah dua edin bebisim hayrla yerlessin saglilkla sihhatli olsun insaAllah 💕💕💕💕🤲🤲🤲💜
Esme1989 Mrv_huelya yaa kuzum kaç çıktı sonucun. Bende 21 mayısta 74.60 çıkmıştı bugün gittim 948 çıktı 🥰 allahım inşallah sağlıkla büyür yavrularımız ♥️
Mrv_huelya Esme1989 aminnn canimm masaAllah Rabbim kucagina almayi nasip etsinnn saglikla büyütmeyi nasip etsin banada duayi unutma pazartesi keseyi görürüz dedi eger böyle artis olursa
Ta-28 Merhaba güzel anneler birşey sormak istiyorum yumurtlama döneminde bele yaki yapıştırarak hamile kaliniyomus duydunuz mu
Esme1989 Ta-28 canım bende duydum bunu çok kez denemekten zarar gelmez bence eğer işe yarar diye düşünüyorsan dene bence 🥰
Esme1989 Ta-28 amin inşallah allahım gönlüne göre versin hep dua ediyorum allahım isteyen herkese evlat nasip etsin diye
Kirazbesli Esme1989 benim kiraz.besli3765 istek atarsan memnun kalırım belki yardımın dokunur bana inşaAllah 🤲🏻❤️
Esme1989 Mrv_huelya ve bir hafta geç döllenme olmuş benim. Mesela adetim 21 nisan yani normalde 5+6 olması gerekirken şuan daha 4+5 gözüküyor. Onunda sebebi düzensiz bşr adet döngümün olması canım.
Esme1989 Canım gittim keseyi gördük 9 mm dedi iyi şuan için dedi haftaya çarşamba bir daha çağırdı sen ne yaptın bugün gidicektin sende demi
Mrv_huelya Esme1989 aynenn benim de 4+5 😊😊görünüyor 2 hafta sonra gel dedi. Benimde 18 nisan son adet tarihim 🙊
Esme1989 Mrv_huelya ayy baya aynıyız canım ya inşallah güzel haberler alırız ikimizde senin kese boyun neydi söyledi mi doktorun kuzum ♥️🙏🏻