Si_94 Merhaba canlarr🤗 22 haftalik gebeyim hala miğde bulantilarim geçmedi prilam dr kullaniyorum ama ne hikmetse hiç bir eczanede kalmamis bu ilaçtan😣😣 gebelikte kullanilan başka bulanti hapı var mı bildiginiz önerebileceğiniz
Si_94 Eemmyy Tmm canim teşekkürler Sağlık ocağına gidip ebeye sorayim birde ilacim bitti dünden beri ağzıma doğru düzgün bişey girmedi girende hemen cıktı 😔
Eemmyy Si_94 canım yaa, bende çok zor yiyorum dr zofer kullan demişti ama iki defa kullandım sadece çok ilaç kullanma taraftarı olmadığım için. Bi an önce alıp kullan çok kötü olmadan😕
Eemmyy Sweetie canım ben ecz. teknisyenim şu an çalışmıyorum ama çalıştığım sıralarda ilaçların üretiminin durma sebebi, firmanın fiyat yükseltiyor olması We bu yüzden eczacıların ilaç almama sebebiydi
Si_94 Eemmyy Bulantin varsa hiç çekinmeden kullan bence canım kendine eziyet kesme doktorum hiç vicdan yapmana gerek yok bu ilaç bebeğine hiç zarari yok demisti
addie487 Mom9272 anlık geçiriyor doktorum günde üç defa kullanabilirsin dedi. 3 şişe yazmıştı bana 2 si bitti 😁
Eemmyy Si_94 wicdandan ziyade onunla yemek yemeye alışırsam sonrasında yani ilacı bıraktığımda psikolojik olarak yiyememekten korkuyorum aslında