Nasıl baslayacagima bilemiyorum 17 mayis pazar gunu ikizlerimin hareketlerinin azaldigini fark ettim agrilarimda hafif hafif baslamisti .Bi yandan da evide toplama derdine dustum birdaha topluyamam dusunceside vardi neyse aksami yaptik cuma gunu konttolum vardi normalde beni bi telas basti .18 mayis pazartesi gunu sabah kalkti birseyler yiyeyim dedim ama hic birseyi almaiyordu midem kafama niye hareket etmiyor diye dusunmekten .Hastane esyalarimizi arbaya yukeledik hemen hastaneye gittik 10 civari doktorun yanina girdim bebeklerin durumu iyi ama hareket az diye bide kizim dogum pozisyonu almis o da ultrosondan supelendi hemen nst ye girdim ebeler bi gelip bi gidiyor nst sonuclarina gore sanci cikti esimi hemn odanan cikardilar acilma kontrolu yapicagaiz dedi .Esim cikinca hemen kontrol yapaildi acilma baslamis hemen doktorla gorustuler ogleden sonra sezeryana alacagiz dediler beni bi telas basladi esimi kayit icin hemen goturdu beni odaya aldilar kan aldirlar midem bosalassin diye afedersiniz popodan birsey yaptilar hemen bagirsaklarimi bosallti .Once bi telasim yoktu ama saat 4 de alacagiz dediler gene birseyim yoktu sedyeye uzandim giderken esimle bi goz goze geldik sonra korku telas basti .Neyse amelyathaneye girdim belimden igne yaptilar ilk seferde kendimi cektim doktor yapamadi sonra tekrar yaptilar tansiyon olcumu yapildi falan sonra onume birsey gerdiler doktor geldi hazirmisin diye sordu .Yanimda benimle konusan tatli mi tatli bi kiz vardi surekli elimi tuttu bana destek verdi sakinlestirdi Sonra basladilar yanimdaki kizdan bi yandan da fotoğraf cekmesini istedim onlar cekti sonra bebeklerimle kavustum . 18 mayis pazartesi gunu 16.27 de kizim dogdu 16.30 da ise oglum dogdu .sonra beni toparlamak icin igne yaptilar biraz uyuttular .Sonra beni toparladilar bebeklerimi goturduler cocuk doktorunun bakmasi icin. Ben o daya geldim hemen kizim geldi emzirmeye basladim agzina almasiyla emmesi bir oldu o an cok mutlu oldum .Sonra oglumu getirdiler oglum emmiyordu hiriltili ses çıkarıyordu cocuk doktoru tekarar geldi hemen kuveze aldilar ben o an cok kotu oldum ama iyi oldugunuda biliyordum doktorum ne zman istersen gorebilecgimi soyledi o gun agrim vardi goremedim ama ertesi gun gordum durumu gayet dunkune gore iyi dediler sonra bizde ben kendimi toparlayinca cikmak istiyorum dedi bari bu yavrumu eve gotureyim oglumuda gormeye gelicegim icin ciktik eve geldik suan kizim yanimda uyuyor Kizimin kilosu 2280 oglum ise 2230 biraz uzun oldu yazmak istediğim cok sey var ama firsat buldukca yazabilirim okuyan anneler ve anne adaylari oglum icin dua edermisin hepinize şimdiden tesekkur ediyorum hakkinizi helal edin 😊😊