Betuloz Boyun kenarları karardı göz altlarım karardı burnum büyüdü kendimi çok çirkin hissediyorum kızım olacak güzelliğini o alıyor derler ne kadar doğru acaba 🤔
ilkbahar Betuloz benim oğlum olcak inşallah baştan güzellik gelmişti yüzüm felan çok iyi görünüyordu.. Ama 25.haftadan sonra yüzüm boynum sırtım felan sivilcelenmeye başladı 🙄😶😵
Haticebasyol43 Betuloz bana da cok dediler kiz çocuğu çil yapar cirkinlestirir diye 35 haftalik olduk şimdi sen niye cirkinlesmiyon yoksa oglanmi demeye basladilar ne alakaysa 🙄
Aslihansan Betuloz benimde yüzümde kırmızı lekeler çıktı ne yaptıysam yok gitmiyo yanmış gibi 🤦🏼♀️Tipimi hiç söylemiyorum annem bile tanıyamaz 🤦🏼♀️
addie487 Güzel yönlerine odaklanın. Mesela benim saçlarım çoğaldı daha canlı. Göğüslerim kocaman oldu 😁 önceden zayıftım kilo alınca yüzümde biraz toparladı kocaman yanaklarım oldu gıdığım bile çıkmaya başladı 😁
kedilervekaranfil addie487 ahahah ben de hamilelikte insana benzediğimi düşünüyorum, bence kilo yanak yaptıkça yaşım da gençleşti botoks etkisi 😄
Frezyaa Aslihansan O kırmızı lekelerden bende de olustu , cok belirgin değil ama yine de görülüyor ve cok sinir bozucu😥
Aslihansan Frezyaa benimki baya belirgin ne sürdüysem geçmedi bayadır var inşallah geçer diye bekliyorum 😞
Yaseminakkoyunk Betuloz bende kendimi çok çirkin hissediyorum ama eşim daha güzel olduğumu söylüyor sürekli bende kız annesi olucam ama öyle lekelenme olmadı erkek mı diye düşünüyorum 😂