ikizannesi2985 Merhaba kızlar. Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt civarında doğum ve kontroller için tavsiye edeceğiniz doktor&hastane var mıdır?
Rabia34 ikizannesi2985 ben Esenyurt Esencan hastanesine gidiyorum Ahmet bey var orda daha önce ona gidiyordum virüsten dolayı izne çıkmış o gelene kadar melih bey var ona gidiyorum ikisi de gayet iyi doktorlar
Dilarasavull44 ikizannesi2985 beylikdüzü birinci hastanesi hem pandemi bölümü yok hastane temiz virüslü vaka hiç yok yeni hastane münübe hanıma gidiyorum
Tortilla ikizannesi2985 ben nereida hanıma gıdıyorm memnunum. Ama erkek fark etmez dıyorsan mehmet beyı herkes cok onerıyor
Asumm ikizannesi2985 Ben şuan hastanede yatistayim. 30 haftalık geneyim. Sıkıntılarım var. Ilk defa yattim burda. Sevinç hanima denk geldim Çok iyi anlayışlı açıklayıcı bir doktor. Hemşireler ilgili. Katlar sakin, önlemler alınmış. Birde Normal doğum 2500, sezeryan 3000. Dün akşam sordum.
gulyuca9 Avcılar hospital de Nil Bilgen doktorum çok memnunum kayınvalidemin de doğumunu yaptırmış 18 yıl önce çok tecrübeli bir doktor canım randevusu kalabalık ama çok ilgili bir doktor