ETKİLENECEKLER BAŞTAN OKUMASIN !!
Evet kızlar bende herkes gibi buraya o güzel doğum hikayemi yazmak isterdim fakat zehir gibi bir doğum geçirdim aslında yazmıcaktım ama paylaşmak istedim burda son aylarda çok doğum hikayesi okuyordum çünkü hep yazmak istedim sizinle bu kötü anımı paylaşıp üzmek istemezdim yada kafanızda soru işareti olsun istemem. Neyse konuya geçelim beni doğuma aldılar spinal yaptılar öyle acıttığı falan yok bu arada doktorum geldi kesik attığı gibi derimi yukarı doğru cartlatto ve benim canım aşırı derecede yanmaya başladı doktorlar ebeler başımdakiler panik oldu beni sakinleştirmeye çalıştılar zaten komple bayıtmasalardı acıdan kesinlikle bayılcaktım. En son artık kendime gelirken hilal nefes al hilal nefes al diye bi doktor başımda sürekli bunu tekrar ediyordu duyuyodum ama kesinlikle ne cevap ne tepki verebiliyodum vermek istiyodum o sırada nefesim kesildi öteki tarafa gidip geldim anlıcağınız kendimi zorla ayılttırmaya çalıştım uyandığımda ağzımda hava maskesi vardı 1 saat sürmüş benim o masada yatışım bu yaşananlardan kaynaklı doğumdan çıktıktan sonra 5 tane serum 6 7 tane ağrı kesici iğne yedim başım falan ağrımadı ilk yürüyüşümde dikişlerim yandı ama geçti sonradan eve ilk geldiğim gün zorlandım yani dün bugün biraz daha iyiyim siz siz olun spinal yaptırdıktan sonra uyuşup uyuşmadığınızı kontrol ettirin beni kontrol etmeden kestiler 😂