Glcn4367 Kızlar merhaba , 6. Ayımdaym hamileliğimin ve kasık üstlermde yırtılmalar başladı nasıl önleyebilir 😞
2020-2020 Glcn4367 ben bu konuyu çok araştırdım, eğerki derin esnek değilse çatlaktan kaçış yokmuş. Zeytinyağıyla belki %40 azaltabilirmişiz ama çatlayacaksa çatlıyormuş maalesef..
addie487 Glcn4367 8. Ayımdayım 3-4 günde bir sürekli argan yağı ve tatlı badem yağı karışık kullandım. Görünürde karnımda bir şey yok ama karnımın altını göremiyorum. Dün eşime sordum var mı çatlak diye. Bir tane olduğunu söyledi. Kesin beni üzmemek için bir demiştir diye düşünüyorum. Bu arada yağı kalçalarıma sürmediğim için pişmanım çünkü kalçalarım çatlamış 😁
KubraSS- Glcn4367 benim ilk gebeligimdende vardı şimdi yine üst kısımlarına krem sürüyorum fayda etmiyor genetik yada kişiden kişiye degisiyor galiba
Wonderanne Glcn4367 bana da kantaron yağı önerdiler catladiktan sonra kullandım bir iki kere iyi geliyor gibi ama düzenli kullanmayı unutuyorum dene derim
Eda06 Ben zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp kullandım yırtılmam olmadı çok şükür bide arada bebe yağı ile destekliyorum
Glcn4367 Eda06 bende bebe yağı sürmeyi düşündüma ama cilde sürdüğümüz herşey bebeğe etkisinin olduğunu ve bebe yağının sağlıksız olduğunu söylüyorlar bence biraz araştır öyle devam et derim bebe yağına eğer bir sorun yaratmıyorsa banada haber veririsen sevinirim ☺️🥰
Glcn4367 addie487 bende seviniyordum ki yırtıpm yok diye dün kız kardeşime bakınca aaa yırtıkların olmuş senin dedi 😁bende ozaman öğrendim . Umarım geçer hepimizin
addie487 Glcn4367 geçmessede geçmesin dünyanın sonu değil ya ben barıştım artık bu gibi durumlarla 🥴😅
Tatlisannedilekk Glcn4367 5aylık hamileyim hergün o kadar nemlendirmeme rağmen kollarımda bacaklarımda çatlaklar oluştu hiç kilo da almadım anlamıyorum yani vücudum müsait çatlamaya demek ki🤷🏻♀️ Esmerim bide çok belli oluyor, aynada baktıkça sinir oluyorum🤦🏻♀️
Glcn4367 Tatlisannedilekk bende kantoron yapı ile yorum yapan bir arkadaştan badem ve zeytin yapının karıştıp sürüyormuş deneyeceğim sende dene derim bende beyaz tenliyim kırmızı kırmızı. Yırıklar duruyor sinir bozucu oluyor
Tatlisannedilekk Glcn4367 saol cnm bide onu deneyim inşallah faydası olur, yoksa aynalara küscem bu gidişle sinirlerim bozuluyor gördükce😖😞
Eda06 Glcn4367 valla ben hamile kaldığımdan beri kullanıyorum bebeyağını şuan 33. Haftadayım çok şükür bi sıkıntım yok içeriği temiz olanlardan kullanırsan bi sakıncası yok hem bebeğinede kullanabilirsin