Tugce1803 Mavilipembeli 2.5 altı olması gerekiyor. Doktoruna haber et, seni dahiliyeye yönlendirir. İlaç kullanman gerekiyor.
Babyy1S Mavilipembeli tabikide önemli eger ki suan hamileyseniz troid bebeginizi etkiliyor dusuk olması yada zeka geriligi gibi ilac kullanmaya baslatirlar duzenli aksatmadan kullanın bende var 5.06 bugun kan verdim dusmus mu diye her ay kan verilmesi gerek
Gmzalp Mavilipembeli evet cok onemli ilac kullanmazsan bebekde zeka geriligine sebep oluyor diye biliyorum.
Serguzest Tugce1803 bende önceden yoktu 25. Haftamda 3.5 olarak çıktı tsh değerim doktorum bişe demedi benim de mi gitmem gerekir acaba dahiliyeye
Esraabozkurtt Benimde 4.7 çıkmıştı 3 aydır kullanıyorum ilaç doğuma kadar düşürmemiz lazım demişti doktorum
Mavilipembeli Babyy1S yarın için dahileyeden randevu aldım. 20 haftalığım bi sorun olmamıştır inşallah bebeğimde 🤲
Ceydaackgz Mavilipembeli kesinlikle doğru karar benim 3,7 çıkmıştı 8. Aya girdim ilk günden beri ialç kullanıyorum hem de bir gün bile atlamadan. Doğurana kadar da içilmek zorunda. Suan 1,6 larda tsh ım. İlaç düzenliyo. 2 nin altında olması şart dedi dok
Tugce1803 Serguzest evet gidin görünün mutlaka. Doktorları anlamıyorum gerçekten ve çok sinirleniyorum. Devlet hastanesindeki dahiliye doktoru benim sonucumda ne var ki bunda dedi ne varmış yani bu kadar olur değerim 5 ti. Kim bilir hangi bebeklerin hangi kadınların vebaline girdi🤦🏻♀️