Kardelenyigit Esrakaan kesinlikle ☺️Hatta kendimi kötü hissetmiştim acaba iyi beslenemedim mi falan diye ama ilk olunca işte insan mantıklı düşünemiyor 🤣
Esrakaan Esraminnak Aaa hadi hayırlısı canım bebeğin yolda geliyor demek ki😊 Allah kolaylık versin, güç versin. Dualarim seninle. Sancin haricinde baska bir belirtin var mı? Açıklığın var mıydı bugün?
Minik-mucizem123 Esraminnak ay seninde yakın o zaman. Daha düne kadar hepimiz iyiydik şuna bak ya 🙈🙈🙈
Esrakaan Minik-mucizem123 yaa ne güzel😍 Gözün aydın, güle güle büyütün inşallah 👶 nasilsin? Nasil geçti doğum? Bebek de sen de iyisinizdir inşallah 😊
Cyln7701_ Minik-mucizem123 gözünüz aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim hayırlı evlat eylesin Bahtı kaderi güzel olsun inşallah ❤️
Minik-mucizem123 Esrakaan sağol kuzum darısı bekleyen herkese 😍 valla çok kolay geçti ameliyattan sonra biraz sızı oldu ilk yürümede yanma oldu hafiften ama iimdş iyiyim. Emme de biraz sorun yaşadık göğüs ucum kayboldu tutamıyor ☹️☹️
Esrakaan Minik-mucizem123 ya çok sevindim 😊 darisi basima inşallah 😊 emme problemini de atlatirsiniz inşallah en kisa zamanda😊
Minik-mucizem123 Cyln7701_ çok teşekkür ederiz ablası Allah razı olsun. Darısı sağ Salim bütün bebşlerin annelerin başına 😍😍😍😍
Cyln7701_ Minik-mucizem123 Amin canım benim inşallah Cuma günü kontrole çağırdı ebe bakalım ne diyecek 39 haftalık olacak o gün
Prensesimiz_ Minik-mucizem123 canım ben hala 40+5 haftalığım şuan da iki defa afedersiniz büyük tuvalete çıktım hafif sancım var
Cyln7701_ Minik-mucizem123 bu evde uyumak imkansız canım beş dakika uzansam kaynanamla kayınpederimin gözüne batıyor