Esrakaan Minik-mucizem123 olsun sağlıkla gelsin inşallah. Ihmal etmeyip doktora gittiğin çok iyi olmuş
Esraminnak Minik-mucizem123 valla hiç üzülme ben çok sevindim kız minnoş yanında olacak düşünsene 💕💕ayyy rabbim bize de nasip etsin
Minik-mucizem123 Esraminnak amin bebeğim valla çok heyecanlandım aşırı sabırsızlandımm mesaj attım doktora yarın alsak diye 😂
Esraminnak Minik-mucizem123 esra kaan numaramı kayıt etti 😍 bak yaaa duramadın demi heyecan dan. Kız cuma isteseydin keşke mubarek gün 😍
Minik-mucizem123 Esraminnak valla yarın geçmez bana o yüzden yarın alalım dedim insalalh doğumları müsaittir 😂😂😂
Esilamiram Minik-mucizem123 aynı gundeyiz cnm bnde 37+5 bnmde aynı oluyo adet olacakmis gibi kasik bel agrım var. Bnde ishal gibi oluyorum son haftalarda normal diyolar bağırsaklarda kendini doğumu alıştırırmış boşaltım yaparmış.☺
Minik-mucizem123 Esilamiram cumartesi doğum insalalh benim. Sende ihmal etme bende aynı sancıyla gittim iyikş gitmişim diyorum 🙏
Minik-mucizem123 Esraminnak ay çok stresli kız ölecem heyecandan gözlerimin içi yanıyor 😂 rabbim en uygun zamanda senin doğumuna insalalh 😍😍
Esilamiram Minik-mucizem123 bnmde yarn kontrolüm var. Allah sağlıkla kavuştursun kolay doğum nasip etsn insallah🙏