emineserkan2020 Kızlar 27 haftama girecem bir kaç gündür artık ayaklarım ellerim filan şişmeye başladı sabahları uyanınca ellerim zaten gece boyu hep uyuşuk normal mi ya ?
MinnakLiva emineserkan2020 benimde öyle parmaklarımı katlayamıyorum acıyor, ayak bileğime çorapların izi çıkıyor nasıl şiştiysem
Buse80 emineserkan2020 canım 34.haftamdayim benim suan öyle oluyor ama o haftalarda da olmustu ekmek hamur işi yeme ve bol bol su iç ben o haftalarda kestim ekmeği sonra düzeldi ama suan ekmek yesemde yemesemde sisiyor ve çok rahatsız edici 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Enguzelhediym emineserkan2020 bende 27+4 aynı şikayetler var son 1 haftadır. Yanıyo agriyo ve sisiyo . Benim bildiğim şeker varsa yanar ama testim iyiydi bilmiyorum neden oluyo ☹️
Sdknurr emineserkan2020 bende 27 haftalığım benimde elim ayağım şişiyor bi kaç gündür annemler tuzlu yediğin için olduğunu söyledi sende dikkat et tuzlu yemeyeye bak cnm
Zeynepkuzu Bende 28 . Haftadayım el ayak şiş çok fena artık ayakkabılarım ayağımı sıkıyor o derece şiş tuzlu yemiyorum şekerde yemiyorum ama durum böle 🥺