Hulya3438 Senaselimefendigil hayırlısoyla kucagımıza alırız inş müsait olursan yaz canım ne zaman yaptığını😻
Senaselimefendigil Hulya3438 yazarım aşkım yarın kontrolüm var baklım ne olucak sende doğurursan haber et 😍
Senaselimefendigil Hulya3438 yok aşkım ya açılmada sancıda sıfır bugün şu yeni hastane varya açılan oraya da gittim cumaya kadar bekleyelim dedi orada kendigelmezse cuma başlatılcak doğum pazartesi çarşambada nstye girmeye gidicem bakalım ne olucak sen ne alemdesin 😂
Hulya3438 Senaselimefendigil bende yarın gitcem doktora benimde bugün hiç sancım ağrım yok yarında bişey olacağını sanmıyorum ama yinede gitcez hastaneye haber ederim😘😍
Hulya3438 Senaselimefendigil Canım benim bebeğin suyu çok azalmış ya bugün ya yarın suni sancı ile doğum yapmak zorundayız pazartesi geç olabilir dedi bizde yarın olsun o zaman dedik yarın gideceğiz çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım dua edin bana nolur 😞
Senaselimefendigil Hulya3438 olsun aşkım allahın izniyle her şey planladığındanda güzel olucak sanada dua edicem inşallah rabbim tek nefeste kurtarsın bana yaz kurtulup kendini turp gibi hisseder hissetmez hayırlı haberlerini bekliyo olucam burda 4 gözle😍
Hulya3438 Senaselimefendigil evet canım suni sancı veecekler hiç sancım yok çünkü ben yurtdışındayım canım oda ayrı bi stres😞😞
Senaselimefendigil Hulya3438 yaa kurban olurum kendini yalnız hissetme hiç çok güzel olucak görüsün bak 😍
Hulya3438 Senaselimefendigil oldu ama bebegim kakasini yapmis ve yutmus o yüzden cigerleri dolu oksijensiz kalmis ve dogumda cok zorlandigi icinde nefessiz kaldi yavrum simdi yogun bakimda bize cifte bayram olcakti en kötü bayram oldu dua ermekten baska bisey gelmiyor elimizden
Purelove46 Sedos2020 maşallah 🧿 canım çok güzel atlatmışın darısı hayırlısıyla bizimde başımıza🤲🤲Allahım yavrunla ailecek mutlu huzurlu günlere çıkarsın🤲🤲❤️💐
Senaselimefendigil Hulya3438 geçmiş olsun çok inşallah biran önce iyileşir kakasını farketmediler mi son dakika mı oldu ki
Sedos2020 Hulya3438 yaaaaa kıyamam ..çok üzüldüm şuan ..inşallah kısa sürede sagligina kavuşur yavrucak🤲🏻😑