Tugce1803 insan_insan devlet hastanesi bu kadar oluyor🤷🏻♀️8 ine özele sıra aldım bu sadece bebeğin kalbi atıyo mu diye özeldeki doktorum Bi baktır demişti
insan_insan Merhaba Ocak anneleri nasıl gidiyor hamilelik ? Zaman hiç geçmiyor sanki doktora gidip görmek istiyorum bir an önce 🤧🤧
ozgei insan_insan al benden de o kadar, haftaya Salı kontrolum var doktorum o zaman net konuşabiliriz dedi..sanırım kalp atışı görmemiz lazım o zaman.1 kaybim var o yuzden sevincimi bile yaşayamıyorum daha, kalp atışı duydunuz mu?
Tugce1803 insan_insan ayy sana bir ay çok demiş nenim hep 2 haftada bir bazen 10 günde bir gidiyorum ücretsiz muayene hakkım var diye🙈yarın gidicez bakalım bebek nasılmış🤩
Busraveminisi1 insan_insan sürekli ultrasonda kalma hissi var mı sizlerde de tek değilim değil mi 🙈😂❤️
insan_insan ozgei ben kalp atışını duydum 1 ay sonra gel dedi o kadar nasıl beklerim bilmiyorum ama korkuyorum bişey olursa diye ilk hamileliğim benimde
Busraveminisi1 insan_insan bende dün gittim bana da 1 ay sonra gel dedi nasıl dayanırız bilmem corona için çok sık hastanede bulunman iyi değil dedi doktorum😌
insan_insan Tugce1803 yaaa gerçekten mi bende şimdi başka şehirdeyim burda da bi doktora gideyim göreyim ozaman 😁
Rabia30-Adem Bende yarın gidicem 3 ayim dolana kadar hafta da bir gün gitmem lazımmış kayıplarım var bide kan pıhtılaşması var bende sürekli kontrol altın da olmam lazımmış kalp sesini geçen hafta duyduk inşallah herşey iyi gidiyordur 🤲
ozgei ozge76 merhaba bebiş kaç mm olmuş canım ben de 7+0da gideceğim kalp atışı için çok heyecanlıyım
Tugce1803 insan_insan git gör için rahatlasın🙈o kadar muayene parası veriyoruz elimde olsa her gün giderim😂
Pukiyolda Biz de 5+4 günlük olduk yarın kontrol var , geçen hafta keseyi görmüştüm yarın da bebeği görürüz inşallah 😍 sürekli gidesim geliyor , ultrason cihazım olsa her saat bakarım herhalde🙈
Aslim22 ozge76 cok tesekkur ederim gercekten de oyle insan o sesi duyduktan sonra gun boyu tebbesum etmekten alikoyamiyor kendini Allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ❤️💋
DiplomaliEvHanimi Bizde bugun 9+0 olduk. Haftamda 1 hafta sonra kontrolüm var Şimdilik happymom uyg gore 06.01.2021 görünüyor 🐥🧿