Bebegimi Ben şimdi 18 hafta 4 günlügüm Saglık ocağına gitimde bana aşı için 20 haftada geleceksiniz dedi dün aradılar bana aşı için perşembe gel diye kafam karıştı sizce ne yapmalıyım daha 20 hafta olmama var gitmeyip beklesem mi
gulbahar88 Bebegimi hareketlerini hissetmiyorsan 20. Haftanı bekle. Igneden sonra hareketlerini hissediyor takip ediyor olman lazım.
Bebegimi gulbahar88 ben hareketlerini 15 haftalıken hissetmeye başladım şükür ama yinede korkuyorum gitmeye bebeyime bişey olur diye daha önce. 2 üzücü olayları yaşıyınca bide 6 yıl bekleyince tedirgin oluyorum istemesisce
Nese_krc Bebegimi 17.haftanızda ikinci gebelik kontrolünüz var onun icin aranmışsınız, aşınız 20.haftada🐣
Gunsss Bende 19. Haftada yaptırdım çünkü sağlık ocağına kayıt yaptırmamıştım 19. Haftada kayıt içim aradım alı var dediler doktorumla konuştum gidip yaptırdım.
Bebegimi Gunsss Saglık ocagıda ki doktor da bana 20 hafta dedi gitimde ama dün hemşire gitmem için aramıştı gelsin aşısını olsun demişti eşim sormuştu bize 20 hafta dediler diye yok gelsin demişti
gulbahar88 Bebegimi yaptırmamak daha kötü emin ol. O ası senin ve bebeğin için çok önemli. Ben 1 doz vurulabildim. Ikinci dozu grip oldum vurmadılar sonra korona cıktı gidemedim ve haftam geçti. Şimdi icim içimi yiyor bisey olur mu diye. Kesinlikle yaptır derim.
Ozgee11 Bebegimi Benim ilk doz 17.haftada yapildi. Doktoruma da sordum. Yaptırabilirsin sen de sorun olmaz
Ellosluk Bebegimi 17 ve 21 . haftalarda gittim özellikle ilk aşıdan sonra tam bir ay geçsin dediler ilk aşıda da hem hafta hemde bebeğin hareketlerini hissettin mi diye özellikle sordular
Ova Ben 21+4 üm hala yaptırmadım. Perşembe yaptıracağım inşallah🙏🏻Bebeğini tam olarak hissettikten sonra yaptır bence acelesi yokmuş zaten 24.haftaya kadar ilk dozu vurulman gerekiyormuş.