Af072019 38+5im 1 saat önce nişanım ve suyum geldi ama hiç sancım yok ne yapmalıyım suni sancı istemiyorum sabaha kadar beklesem sancım gelir mi?
aytii Af072019 su gelince sakince bir dus alıp en kısa zamanda hastaneye gitmemiz söylendi bize. Bence gidin en azından kontrol etsinler enfeksiyon ihtimali falan oluyor bu durumlarda
Bertn Af072019 bebeğin hareketleri var mi hissediyor musun çok bekleme istersen gem sütun hem nisanın gelmiş hareket et biraz sukuat yap doktora git canım
RuzgarsMommy Bekle bence sabah git doktoruna açılman var mi yok mu bakarlar ama suyun geldiğine göre yarın doğumun gerçekleşir sanırım
Af072019 RuzgarsMommy bugün gittim doktora daha yalancı doğum sancıların var gerçek doğum sancıların değil demişti
__meczup__ Bir arkadaşımın suyu tamamen gelmis ve bitmis kalp atışları yavaşlamış evde dursaydi anlayamayabilirdi hastaneye gitti suyu geldiği için sezeryana aldılar mecbur bence suyun geldiği için sancılı bekleme git hastaneye
Peeiperi @Af072019 beni sağlık ocağında ki hemşire kanaman yada suyun gelirse beklemeden hastaneye gidiyorsun diye sıkı sıkı tembihlemişti bence gidin hastaneye kontrol altında olursunuz
Af072019 Peeiperi su geldikten 1 gün sonra doğum olabilir diye okumuştum o yüzden sancılarımı beklesem mi acaba diye düşünüyorum
Svr Canım bence 1 dk bile beklememen lazım hastaneye gitmelisin çocuğun sıkıntıya girebilir.benimde arkadaşımın suyu gelmişti hemen hastaneye gitmesine rağmen sıkıntı yaşamıştı.Allah korusun evde bekleme hiç
Peeiperi @Af072019 doktorlar su geldikten sonra enfeksiyon sebebi olabilir diyorlar bazen sancı gelir diye bekletiyorlarmış ama kontrol altına alıp 1 gün içinde olmazsa kendileri başlatıyorlarmış doğumu
Bedriye54 Af072019 yemeden git ne olur ne olmaz belki sezeryane alırlar narkoz verildiğinde bişey yemek tehlikeli ayılırken sorun olabiliyor