Gamzex Hanımlar ilişkiden ort kaç gün sonra yerleşme kanaması yaşanır? Ayın 7snde şüpheli ilişki oldu, 15nde uçuk pembe 1.5 gün süren lekelenmem oldu, yerleşme kanaması olabilir mi🙂
Gamzex Damlaustglu Biliyorum canım:) Olursa tahmini süre öğrenmek istedim ilk defa geliyor basıma bu durum. Diğerleri hep adete çevirdi ama bu hemen kesilince kafama takıldı sormak istedim:)
Damlaustglu Gamzex Umutlandirmak istemem ama anlattığınız gibi kanama bende oldu ve yerleşme kanamasıydi benim ki doktor ilaç vermişti progestan her ihtimale karşı. Bence test yapin. İnşallah sonuç istediğiniz gibi olsun.
BegummKaya27 Adet günümden 1 gün önce önce pembe akıntı oldu sonra kahverengi bikaç damla şeklinde olmuştu. Genelde adetten 1-2 gün önce oluyor
hafsahamza 2 hamileliğinde yaşadım yerleşme kanamasını biri tam adet günüm de oldu biri adet günümden birgün sonra oldu
Gamzex Tugce1803 Olabilir valla canım, dıretmiyorum yerleşme kanaması diye:) Adetlerim düzensiz bir kere bi kaza olup peşine yaşayınca merak ettim😊