Hlyadmn Merhabalar kız bebeğim olacak inşallah🙏 Ama isim bulmakta çok zorlanıyoruz normalde bi başkasına pat diye isim söyleyebilirdim ama kendime gelince aradığım işte bu dediğim isim yok sanki… Bu yüzden sizden yardım istiyorum. Böyle anlamı ismin içinde gizli olsun eski isimler olabilir.. Maalesef popüler isimler koymak istemiyorum. Çok da güzel isimler var ama hep etrafımda duyduğum isimlerle aynı.. Hayırlı kandiller
Yarim_Kilo_Kiyma Hlyadmn Kendime düşündüğüm isimleri söyleyeyim size; Yüsra, Azra, İkranur , Zeynep , Duha, Ece, Meryem 🌺
Mevaaaa5555 Hlyadmn benim adım Hilal eğer benim ismim olmasaydı ben kızıma hilal ismini düşünürdüm çok fazla duyulmuyor en Asım’dan Benin çevrem de böyle tavsiye olsun 🥰
Yarim_Kilo_Kiyma Swyhan46 Menesa ismini , hz. Yusuf’un kızı diye veriyorlar ama, hatta dün araştırdım. Aslında kızı değilde ilk doğan oğlunun ismiymiş yahudilerin bildiği isimmiş. Bu ismi koymak doğru değil diye okudum. Sizler de araştırın isterseniz @Hlyadmn
Mucizemiz-1402 Hlyadmn 30 haftalık hamileyim bende kız çocuk bekliyorum rabbim nasip ederse Azra koyacaz ismini anlamı da el değmemiş inci, ayak basılmamış kum, bakire kız demek belki bi tavsiye olur sizin için ayrıca ne çok eski ne de çok yeni bir isim😊