Busra221
Dün yaptım doğumu. Suni sancı ile olmak zorunda kaldım. Kendi sancılarım gelmedi. 40+1 de Fatma hanım çağırmıştı. Açılmam 4 cm idi beş gündür ama doğum başlamamıştı. Fatma hanım suni sancı ile başlatalım bebek iri daha fazla büyümesin dedi. Bende artık Çok bunaldığım için kabul ettim. Zira ikinci doğumum olduğu halde bende kendi sancılarımın gelmesine dair ümidi kesmiştim.
Doğum kısmına gelirsek Fatma hanımdan da ebelerden de çook memnun kaldım. Hepsi çok tatlı,ilgili ve moral vericilerdi. Bebek hemşiresinden, hasta bakıcısına kadar hiç kimseden ters bir hareket görmedim. Ayrıca bebeğim vücuduna kordon dolanmış bir halde çıktı. Fatma hanımın kararı çok isabetli olmuştu. Çünkü kordon dolanma olduğu için bebek zaten kendi inemezmiş dedi. 11.30 da suni sancıyı aldım. Saat 2 gibi şiddetli sancılarım başladı.4:30 da doğum yapmıştım. Korktuğum gibi uzun geçmedi sancı süreci. Ama bebek yukarıda olduğu için benim iyi ıkınmam gerekti. İkinci doğumum olduğu için bu süreçte daha bilinçliydim bu yüzden ıkınma ve doğum kısmıda kısa sürdü. Ertesi gün 10:30 hastahaneden çıktım. Dediğim gibi pansuman yapan hemşire, doğumu yaptıran ebe, bebek hemşireleri, doktorları hepsi çok tatlıydı. Umarım sizin doğumunuzda rast gider ve ters insanlarla karşılalmazsınız.
ayrıca merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz😊