melis_duru Kelebek26 ilk defa bu kadar zor karar verdiğim bir isim anketi oldu 😄 Gökçe daha güzel bence, ama Türkçe karakter olmayan isimler sanki daha kullanışlı oluyor, bu yönüyle de Ela kazanıyor, hem de güzel bir isim. Sonunda oyum Gökçe’den yana oldu 💜
nil_sugra melis_duru 37 senelik bir GÖKÇE ismi kullanıcısı olarak sizi tebrik ve taktir ediyorum 😁 adıyla yaşasın, adının anlamı gibi yüze de bahtı da çok güzel olsun inşallah ❤️
Gokcenurylmm Benim adım Gökçenur birkaç saat önce bende kızıma isim anketi yaptım hatta ela mı elif mi diye şimdi kararsız kaldım kendi adımı mı seçsem koymayı düşündüğüm beğendiğim bir isim olan ela yı mı 🤭 ama gökçe ismi nadir bulunan güzel isimlerden diye düşünüyorum ela da öyle gerçi diğer arkadaşın dediği gibi zorlandık 🤭 ama gökçe diyorum bende adaşım olsun 🥰
Gokcenurylmm nil_sugra benim kızım için de öneri sanırım teşekkür ederim 🤭 bi kızım var adı ece onunla uyumlu olsun diye Elif yada ela düşündüm kendime hiç uydurmaya çalışmadım nedense 🤭 Tuğçe ismi de güzel tabi ama yinede tercih etmezdim bana uysun diye ya 🙈 teşekkür ederim tekrardan.. bütün bebişler adı ile yaşasın bahtları güzel olsun inşallah
melis_duru Gokcenurylmm evet ben de orda Ela’ya oy verdim 😄 burda Gökçe’ye 😄 Elif ismini sevemedim bir türlü 🤔