Ben aşk evliliği yaptım 7 sene tek bi kavgamız olmadan ayrılık saygısızlık vs yaşamadan sevgiliydik 7. Yıl dönümümüzde evlendik. sevdiğim adamın harika bi baba olucağından adım kadar emin olmama rağmen çocukları taparcasına sevmeme rağmen içimden annelik hisleri taşmasına rağmen “kendimi önce evliliğe sonra anneliğe hazırlamak için 6 ay bekledim”. Kendimi hazırlamak için bekledim diyorum bakın.. eşime sonsuz güvendiğim halde.. hazır olduğuma emin olunca hamile kaldım.. ve çok mutluyum bunun için.. siz öncelikle zaten evlisiniz düğünün bi anlamı yok o yüzden.. eğer beraber yaşıyosanız tabi.. yoksa bazı işlemleri hzılandırmak için evlenip düğünden sonra aynı eve giriceksenz durumunuz daha zor.. keşke bekleseydinz.. ikincisi madem çocuk istemiyodunuz eşiniz ve siz korunmayı bilmiyomusunuz? Bu çağda? üçüncüsü,, madem istemeden hamile kaldınız, o zaman kendi rahatınz için çocuğu aldırıp katil olucağınıza bol bol kitap okuyun araştırma yapın, nasıl anne olunur, evlilik nasıl yapılır diyee . Hoş bunları evlenmeden önce yapmanız lazımdı bilinçsiz yapılan evliliklerden birisi sizinkide muhtemelen.. ama hala kurtarabilirsiniz.. açın bebek nasıl oluşur izleyin bebek doğunca size nasıl muhtaç olur izleyin, karnınıza dokunun eşinizle beraber orda bi canın kalbinin attığını düşünün ve onu bebek gibi düşünün bi kum tanesi gibi değil .. ve evlilik nedr nasıl güzel yuva kurulur okuyun.. ama ilk önce psikoloğa gidin kendi başınıza üstesinden gelebiliceğinizi düşünmüyorum.. inşallah düğünden sonrası için faydası olur....