Nurhanipek Arkadaşlar koltuk altımda önceden beze vardı . Takip altındaydım zararsızdı . Sonra kendiliğinden kaybolmuştu . 3. Aya giricez inş hamileyim tekrar şişlik oldu koltuk altımda bu durumu yaşayan varmı acaba ? Lütfen yardıöcı olurmusunuz 😔
Buse91 Nurhanipek gebelikten önce oldu bana ufak bi cerrahi işlemle aldılar. Doktorunuza danışıp bir genel cerrahi uzmanına görünün mutlaka
sehrikarabulut Nurhanipek canım bnmde oldu 13 haftalık hamileyim ama lenf bezi şişmesi diyemem araştrdım internette aksesuar meme diye geçiyor gebelikte ve emzirme dönmnde çıkıyomuş birde öyle araştr istersen
Deletedmom411 Kardeşim de boynunda vardi once igne uclu biyopsi yapildi , ameliyat onerildi ameliyat oldu parca alındı çok şükür temiz geldi ağrı acı yoktu sadece şişlik vardı. Hamileyken nasıl olur bilmiyorum ama
Nurhanipek sehrikarabulut çok sağolun Bide öyle araştırayım bi çok teşekkürler 😔 Dikkat ettiğim günden beri sürekli aklım oraya takıldı stres yaptım kendime
sehrikarabulut Nurhanipek canım ben doktora sormadım ama burdan bi kac kişiye daha olmuştu onlarda sormuştu doktora doktorda lipom demiş gayet normal yani sonucta bir can taşıyorz ve koltuk altımızdada süt bezeleri var sen içini ferah tut Rabbimin izniyle bişi olmaz
Nurhanipek sehrikarabulut ya çok teşekkürler gerçekten içim içimi kemirmişti içimi ferahlattınız 🥰 Allah razı olsun
sehrikarabulut Nurhanipek bende yaşadım canım o kemirmeyi 😂ama Rabbime güvenim tam Rabbimin izniyle bişi olmaz sende öyle düşün sendende Allah razı olsun ❤️