Brvndkm Merhaba ben 5 6 haftalık hamileyim bi hafta önce kahverengi kanamam oldu doktor iğne ve progestan verdi ama arada lavaboda peçeteye kan geliyor😔ilk hamileliğim birde rahmimde sıkıntı var çok korkuyorum ne olur bana dua edin lütfen
Btmrsz Brvndkm canım Rabbim sana sağlıklı hamilelik dönemi gecirmeni nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah okadar zor ve korkulu bir dönemmis ki şuan bende var mı yokmu bilmeden daha korku yaşıyorum bilsem iki katına çıkar herhalde stres sıkıntı yapma daha çok kendini germe bol bol dinlen iş yapma yat sürekli ayaklarını dik
Ebrdef Brvndkm ben 9+4 üm kanamam var doktor stres yapma tetikler dedi, sürekli yatak istirahati, kesinlikle ağır kaldırmama ve bol su doktorun söylediği bunlar, elimden geldiğince uymaya calısıyorum
Tugce1803 Brvndkm İçini ferat tut. Bol bol dua et, bol su iç, yerinden tuvalet harici kalkma.Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder🤲🏻
Eliffefee İçin rahat olsun progestanı kullanmayı ıhmal etme ve bol bol su içmen lazm kanamanı durdurması için bnımde oldu şükür geçti 🙏🏻
Ipek2147 Bende de aynı durum var ya. Koyu kahve akıntım kana dönüşmesinden bebege bişey olmasından korkuyorum
Brvndkm Ipek2147 inş birşey olmaz benimki bildiğin çamurumsuydu ama iğne ve ilaç verdi de geçti dedim tam yine😔
Dilruba92 5 ve 6 hafta arası bildiğin adet olur gibi kanama yaşadım bol bol yatıp progestanı mutlaka vajinadan kullan 1 haftaya geçti benim şimdi 13 haftalık oldu şükür