Edauysun Kızlar göbek deliğimin cevresinde acı var resmen dokununca acıyor :( birde karnım taş gibi ayaga kalktıgımda sanki altı cıkıcak gibi gergin yaşayan varmı😔😔
musti28 Edauysun büyüdükçe içi geriliyor kuzum göbek etrafında özellikle birde bebek toplanınca daha çok acıyor o hafta lar öyle geçiyor maalesef 😞
Bus_ak18 Edauysun ben 18e girdim gün geçtikçe felaket oluyor hele bugun karnım göğüsüme değdi taş kesildi et kesiği gibi acıyor seninkinin haftası yine iyiyms sanırım erken çatlycam🙁
Busimss Edauysun benim de öyleydi o haftada magnezyuma basladık. 31+4 haftalıgız şimdi büyüdüğü icin daha da gergin tabi ama en azından bebek toplanmamış oluyor her yer gergin
tugce0606 Edauysun ya 26.haftaya girmek üzereyim. Aşırı derecede karnım geriliyor mideme çok baskı var
Edauysun Busimss bebek toplanması derken benim öyle yumruk kadar bir yer toplanmıyor genel olrak karnımın bütünü böyle ama hareket ettginde falan acıyor rahım sanırım içerden öylemidi
Edauysun Nurutku9090 gercektenmi cnm benmde öyle ya egilip kalkerken karnımın altı acıyor gerginlikten şişkinlik desem üç dört ggündür 28 e girdginden beri aynı