Sumeyraaa Doktorum bu hakkında birşey söylemedi sadece bakla hurma günnap yeme dedi ama maydonoz yemeyin diyorlar doğru mu sizce?
Gbaslanbay Sumeyraaa maydonuz da fazla toksin bulunduğu için düşük yapma tehlikesi içeriyor canım salata da falan tüketiyoruz, fazlasına aşırıya dikkat etmeye çalışıyoruz. Sende öyle yap canım.
Mervenazuur Sumeyraaa bende maydanoz tarçın kullanmıyorum. Oysaki çok severim 😕Düşüğe neden oluyormuş. Hurma aslında çok faydalı ben yiyordum. Ama onun içinde duydumki açılma yapıyormuş. Son aylarda hurma veriyolarmış. Onuda bıraktım.
AycanFb Sumeyraaa canım bende çok seviyorum sürekli tüketirdim ama azalttım salatada falan çok aşırı olmadığı sürece tüketebilirsin korkma 😇😇
Sumeyraaa Gbaslanbay Kısır yapmış komşum çok güzel içinde maydonoz var çok az ama canım da çok istedi içinden seçerek az az yemeye çalışıyorum ama yiyemiycem kaşık kaşık ucundan alıyorum nolur nolmaz diye
Melisaaa Sumeyraaa Cook az olunca sorun olmuyor diye biliyorum canım. Korkma o yüzden çünkü aşırı olanı soktucu özelliği var nanede de aynı şekilde diye biliyorum azar azar yiyorum bende çok değil
Setenay Doktorum bu konuda kesinleşmiş bir araştırma yok ama; yine de dikkat et 2-3 dal ye sadece dedi. Toksin atıcı olduğu için nolur nolmaz dedi. Kısır içinde falan bişey olmaz Allahın izniyle