BilgeByk Merhaba hanımlar iki gündür sol alt kasığında geçmeyen bir ağrı var ilk gebeligimde hiç yaşamadım böyle bir ağrı normal midir sizce bu ağrı çok rahatsız ediyor beni
gozdesh BilgeByk benim de bazen hafif bazen çok yoğun şekilde sancılarım oluyor özellikle oturup kalkarken veya yattığımda sağa sola dönerken. Dr um kanama olmadığı sürece normal olduğunu söyledi. Ağır şeyler kaldırma çok eğilip kalkma.
Mucizeninannesiiii BilgeByk kac haftalik bebek bende 6 haftaligim bendede ayni yattigim halde kasik agrim oluyo bicak gibi saplaniyo sanki arada bi…
BilgeByk gozdesh yaa aslında hiç ağır kaldırmam ama iki gündür geçmeyen bir ağrı ara ara olmuyor yani hep devam ediyor
BilgeByk Mucizeninannesiiii 13+5 canım arada bir olmuyor sürekli devam ediyor benimki hiç geçmedi yani ilk defa başıma böyle bisey geldi
Tugbaali BilgeByk ben 7. Haftadan beri kasık ağrısı yaşıyorum 18+4 oldum hala aynı regl olucakmışım gibi sürekli agrıyor hiç bir sorun yok ama ağrım hep var
Dilara22 Kuzum aynısı bende de oldu benim ağrım normaldi herkesin ki bir degil sürekli geçmeyen bir agriysa lütfen doktora git. Burda normaldir diyip aldanma. Herkes birbiriyle bir degil gidemezsen bile doktorunu ara belirt durumunu
BilgeByk Tugbaali yaa uzuldum adınıza can sıkan bir durum çünkü rahatsızlık veriyor umarım sizinkide geçer
Sentrk BilgeByk kasık agrinin olmasi normal doktrum bana 12 haftadan sonra biraz daha agriyabilir demisti 6 auda falan cok sukur gecti…bebek buyuyor rahim yukari cikiyor agrimasi normal…kanamam olmadi surece ve dayanilmaz bi agrin yoksa rahat ol
BilgeByk Sentrk ha yok dayanılmaz değil demekki normalmiş ben ilk bebeğinde yaşamadığım için merak ettim bu arada cinsiyetiniz belli mi halk arasında genelde kaşık ağrısı kız bebeğe işaret derler ya